Z Bratislavy pribúda priama letecká linka do Turecka

– Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave pribudne od zajtra nová pravidelná priama letecká linka do Turecka, do dovolenkového letoviska Dalaman. Letecký dopravca Ryanair spúšťa od 28. júna 2018 novú linku z Bratislavy do Dalamanu s frekvenciou 1 x týždenne, každý štvrtok.

Dalaman je pritom jednou z 8 nových liniek, ktoré Ryanair otvára tento rok z Bratislavy.

Dovolenkári si môžu vďaka štvrtkovým letom zvoliť týždňovú, dvojtýždňovú či dlhšiu dovolenku v Turecku. „Letecká spoločnosť Ryanair otvára z Bratislavy tento rok 8 úplne nových leteckých liniek. V marci pribudli nové linky Ryanairu na Maltu, do Burgasu v Bulharsku, na Pafos na Cypre, do Solúna v Grécku, od júna zase linky do Eindhovenu v Holandsku a tureckého Dalamanu. Od novembra pribudnú aj nové linky Ryanairu do Marrákeša v Maroku a ukrajinského Kyjeva-Boryspiľu,“ vymenoval predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika Jozef Pojedinec.

„Ryanair prevádzkuje z Letiska M. R. Štefánika počas tohto leta spolu 25 pravidelných liniek, čo je historicky najvyšší počet pravidelných liniek od začiatku pôsobenia Ryanairu u nás od roku 2005,“ zhrnul Jozef Pojedinec.

Letenky do tureckého Dalamanu sa dajú zakúpiť na webovej stránke www.ryanair.com za cenu od 34,39 € za jednosmernú letenku vrátane všetkých poplatkov.