Letisko M. R. Štefánika vybavuje ďalšie dva repatriačné lety

– Z Letiska M. R. Štefánika dnes o 13.30 h odletí do Londýna-Stanstedu charterovým letom 37 Slovákov, zároveň repatriačným letom z hlavného mesta Veľkej Británie priletí dnes o 20.00 h na bratislavské letisko 70 cestujúcich.

Letisko M. R. Štefánika vybavuje ďalšie dva repatriačné lety

Po prílete budú umiestnení v určených štátnych zariadeniach MV SR do doby testovania na koronavírus a v prípade negatívneho testu následne zotrvajú v domácej izoláciu s celkovou dobou 14 dní. Rotáciu letu zo Slovenska do Londýna a späť zabezpečí dopravca Go2Sky, let organizuje spoločnosť Charter Advisory.

Aj počas nedele vybavilo letisko rotáciu letu do Švédska a z neho. Z Bratislavy do Štokholmu odletelo v nedeľu 24. mája o 10. hod. spolu 141 cestujúcich. Repatriačným letom zo švédskeho letiska Štokholm-Arlanda následne o 15.30 h priletelo na Letisko M. R. Štefánika 130 Slovákov, ktorí boli prepravení do karanténnych zariadení MV SR. Let zabezpečil dopravca AirExplore na objednávku spoločnosti Zahura Private Air Travel.