Cyprus Airways otvorí nové linky z BTS na Rodos a Korfu

Cyprus Airways otvorí nové  linky z BTS na Rodos a Korfu

– Z Letiska M. R. Štefánika pribudnú nové priame pravidelné linky na Rodos a Korfu. Otvorí ich v lete 2020 dopravca Cyprus Airways, ktorý začal počas tohtoročnej letnej sezóny v júni prevádzkovať nové pravidelné linky z Bratislavy do Larnaky na Cypre.

Dnes spustil predaj leteniek na leto 2020 na všetky tri priame letecké spojenia z Bratislavy – Larnaku, Rodos i Korfu.

„Cyprus sa stal pre Slovákov počas tohto roka naozaj obľúbenou dovolenkovou destináciou. Z toho dôvodu sme sa rozhodli pokračovať v letoch aj v lete 2020. Keďže sme si so slovenskou verejnosťou vybudovali pozitívny vzťah, s radosťou oznamujeme, že otvoríme nové priame lety z Bratislavy na Korfu a Rodos, a z Košíc na Korfu,“ oznámila obchodná riaditeľka leteckej spoločnosti Cyprus Airways Natalia Popova.

Dopravca spustí novú linku z Bratislavy na grécky ostrov Korfu dňa 6. júna 2020, lety budú k dispozícii 1 x týždenne, vždy v sobotu. Od 9. júna bude opäť prevádzkovať z Letiska M. R. Štefánika 2 x týždenne (v utorky a v soboty) lety do cyperskej Larnaky a z nej, a od 16. júna 2020 začne lietať pravidelne každý utorok (1 x týždenne) na ostrov Rodos a späť. Všetky tri letecké linky budú v prevádzke počas letnej sezóny, od júna do septembra, lety zabezpečí Airbus A319.

Cestujúci si môžu rezervovať lety z Bratislavy do Larnaky, na Rodos a na Korfu na webovej stránke dopravcu www.cyprusairways.com, cez call centrum dopravcu Cyprus Airways (+357 24000053) alebo cez cestovné kancelárie.

LETOVÝ PORIADOK CYPRUS AIRWAYS Z BRATISLAVY V LETE 2020

ČÍSLO LETU