Začali platiť nové pravidlá Wizz Air-u pre príručnú batožinu

Začali platiť nové pravidlá Wizz Air-u pre príručnú batožinu Wizz Air, najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, včera uviedla do platnosti nové pravidlá pre príručnú batožinu, ktoré umožňujú všetkým pasažierom cestovať s jedným kusom väčšej príručnej batožiny zadarmo.

Pre tých, ktorí potrebujú okrem jednej príručnej batožiny na palube ešte ďalšiu, ponúka služba WIZZ Priority možnosť vziať si navyše malú príručnú batožinu s maximálnymi rozmermi 40x30x18cm a umiestniť ju pod sedadlo. Služba zároveň garantuje umiestnenie príručnej batožiny zdarma (55x40x23cm) v kabíne lietadla. WIZZ Priority zároveň umožňuje cestujúcim vyhnúť sa čakaniu pri nástupe do lietadla a byť na palube medzi prvými (služba WIZZ Priority je dostupná zároveň aj pre cestujúcich, ktorí si kupujú WIZZ Go, WIZZ Plus a WIZZ Privilege Pass).

Johan Eidhagen, marketingový riaditeľ spoločnosti Wizz Air povedal: “Zákaznícka spokojnosť je pre nás vo Wizz Air prioritou, a to je dôvod prečo počúvame spätnú väzbu od našich zákazníkov a teraz ponúkame možnosť vziať si na palubu jednu veľkú príručnú batožinu zdarma pri každej kúpe letenky od Wizz Air. Ide o ďalší príklad záväzku Wizz Air-u prinášať najlepšiu zákaznícku skúsenosť od momentu rezervácie letenky až po pristátie vo vybranej destinácii. Náš priateľský palubný personál sa teší na stretnutie s novými i pravidelne lietajúcimi pasažiermi na palubách našich lietadiel.”

O Wizz Air

Wizz Air je najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, v súčasnosti prevádzkuje flotilu 84 destinácií naprieč 44 krajinami. Vo Wizz Air pracuje tím približne 3300 leteckých profesionálov, ktorí zabezpečujú výnimočný servis a atraktívne nízke ceny leteniek, ktoré spravili z Wizz Air preferovaného prepravcu pre 23.8 miliónov vo finančnom, ktorý skončil 31. marca 2017. Spoločnosť Wizz Air je kótovaná na Londýnskej burze ako WIZZ a zahrnutá vo FTSE 250 a FTSE All-Share Indices. Wizz Air je registrovaný pod Medzinárodnou leteckou transportnou agentúrou (IATA), Prevádzkovým bezpečnostným auditom (IOSA), ktorý je globálnou normou v bezpečnosti dopravnej leteckej prevádzky. Wizz Air získal ocenenie Významná letecká spoločnost roka 2016 od editorov Air Transport World, lídra na trhu leteckých médií ako aj Nízkonákladová letecká spoločnosť roka 2016 Centrom pre Letectvo (CAPA), popredným poskytovateľom informačného prehľadu na leteckom trhu.