Z Bratislavy začne lietať Georgian Airways do gruzínskeho Tbilisi

Z Bratislavy začne lietať Georgian Airways do gruzínskeho Tbilisi Na Letisko M. R. Štefánika v Bratislave prichádza nová letecká spoločnosť! Gruzínsky dopravca Georgian Airways spustí od 27. marca 2018 novú pravidelnú priamu linku z Bratislavy do hlavného mesta Gruzínska Tbilisi a späť s frekvenciou 2 x týždenne, a to každý utorok a piatok.

Priame lety do gruzínskej metropoly Tbilisi a z nej budú prevádzkované novým typom lietadla Embraer 190 JET 94-106 s kapacitou 88 miest v ekonomickej triede a 9 miest v biznis triede. Let potrvá približne 3 hodiny a na palube je cestujúcim servírované teplé občerstvenie a ponuka teplých a studených nealkoholických nápojov.

Objaviť spojenie prírodných krás a histórie medzi Čiernym morom a Kaukazom môžu cestujúci vďaka výhodným cenám leteniek, ktoré sa dajú zakúpiť od 169 € pre spiatočnú cestu na webovej stránke https://www.georgian-airways.com/.

Cestujúci v ekonomickej triede si môže na palubu lietadla bezplatne vziať 1 ks príručnej batožiny s hmotnosťou 8 kg a 1 kus podanej batožiny s hmotnosťou 23 kg.

LETOVÝ PORIADOK BTS – TBS – BTS

Číslo letu