Wizz Air otvorí novú linku z Bratislavy do Londýna

Wizz Air otvorí novú linku z Bratislavy do Londýna Wizz Air otvorí v lete priame letecké spojenie medzi Letiskom Bratislava a Londýnom-Lutonom. Od 20. júna 2018 bude Wizz Air lietať medzi Bratislavou a Londýnom každý deň s cenami leteniek už od 29,99 €. Rozšíri tak slovenským cestujúcim možnosti využívania servisu na palube lietadiel jednej z najmladších flotíl v Európe.

„Cestujúci z Bratislavy budú môcť využiť v budúcom roku 6 leteckých liniek Wizz Airu – do Skopje, Kyjeva, Varšavy, Sofie, Tuzly a už aj novú linku do Londýna-Lutonu,“ vymenoval generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika Jozef Pojedinec.

Veľmi sa tešíme, že môžeme slovenským cestujúcim priniesť opäť dobré správy,” hovorí  Sorina Maria Ratz, hovorkyňa Wizz Air-u  a dodáva: „Wizz Air zaznamenáva na Slovensku významný rast, o čom svedčí nielen 60 % nárast kapacity, ale najmä viac ako jeden milión prepravených cestujúcich od vstupu WIZZ-u na Slovenský trh v roku 2013. Sme radi, že Wizz Air je čoraz obľúbenejšou voľbou pre našich slovenských zákazníkov a tešíme sa, že od júna budúceho roku im ponúkneme z Bratislavy priame denné spojenie do jednej z najobľúbenejších leteckých destinácií zo Slovenska.“

Wizz Air je druhým najväčším leteckým prepravcom na Slovensku. V súčasnosti ponúka 11 leteckých spojení do 8 krajín z troch slovenských letísk v Bratislave, Poprade a Košiciach, kde má od roku 2015 i svoju základňu s jedným lietadlom Airbus A320. V roku 2017 otvoril Wizz Air zo Slovenska 5 nových leteckých spojení – z Letiska Bratislava do Sofie, Varšavy a Tuzly a z Letiska Košice do Kolína a Tel Avivu, pričom tak zvýšil svoju kapacitu na slovenskom trhu medziročne až o 60 % a podporil vytvorenie 300 nových pracovných pozícií.

NOVÉ SPOJENIE WIZZ AIRU Z LETISKA BRATISLAVA DO LUTONU

Destinácia