Už 100-tisíc cestujúcich do/z Moskvy! Vyhrajte letenky.

Už 100-tisíc cestujúcich do/z Moskvy! Vyhrajte letenky. Stotisíceho cestujúceho na leteckej trase Bratislava – Moskva privítala v týchto dňoch na palube svojho Boeingu 737-800 letecká spoločnosť Pobeda. Jubilejného pasažiera sa podarilo prepraviť za rok a pol prevádzky priameho leteckého spojenia medzi slovenskou a ruskou metropolou.

Linka do Moskvy patrí medzi top 5 najobľúbenejších priamych leteckých spojení z Letiska M. R. Štefánika.

„Letecké spojenie Moskva – Bratislava zaviedla naša letecká spoločnosť Pobeda ako úplne prvý medzinárodný let od 19. decembra 2015. S potešením teraz vítame jubilejného 100 000. cestujúceho na palube našej flotily. Pri tejto príležitosti ponúkame v predaji letenky do Moskvy a z nej už za cenu od 30 € vrátane všetkých poplatkov, ktoré si možno zakúpiť cez webovú stránku www.pobeda.aero/en. S radosťou zároveň slávime tento míľnik aj ponúknutím 2 poukazov na letenky pre slovenských zákazníkov, aby tak ešte viac Slovákov mohlo zhliadnuť krásy Moskvy,“ vyjadril sa riaditeľ leteckej spoločnosti Pobeda Andrej Kalmykov.

Súťažiť o 2 spiatočné letenky z Bratislavy do Moskvy môže každý, kto sa zapojí do aktuálne prebiehajúcej súťaže na Facebooku letiska https://www.facebook.com/letiskobratislava.

Z Bratislavy do Moskvy, na letisko Vnukovo, a späť, možno letieť 4 x týždenne. Moskva sa vďaka tejto frekvencií letov stala jednou z top 5 najobľúbenejších destinácií, ktoré cestujúci využívajú z Bratislavy.

Letecká spoločnosť Pobeda je jednou z najmladších leteckých spoločností na ruskom trhu. Vznikla len 1. decembra 2014 a už o rok neskôr rozšírila svoje lety, popri vnútroštátnych letoch v rámci Ruska, aj na medzinárodné trate. Linka z Moskvy do Bratislavy bola prvou zahraničnou destináciou, kam spustila Pobeda svoje lety. Všetky lety zabezpečujú najmodernejšie lietadlá typu Boeing 737-800 Next-Generation (NG) s kapacitou 189 cestujúcich. Letenky do Moskvy a späť si možno zakúpiť na webovej stránke www.pobeda.aero/en za ceny od 30 € za jednosmernú letenku vrátane všetkých poplatkov.

Podrobné podmienky súťaže o letenky možno nájsť tu: Pravidlá súťaže