Do macedónskeho Skopje sa od dnes lieta častejšie

Do macedónskeho Skopje sa od dnes lieta častejšie Do macedónskeho Skopje a z neho môžu od tohto týždňa letieť cestujúci z BTS až 4 x týždenne. Pre vyšší záujem o leteckú linku pridáva letecká spoločnosť Wizz Air ku frekvenciám v pondelky a v piatky aj lety v stredy a nedele. Od augusta navyše zvýši počet letov do Kyjeva.

Skopje bolo 1. destináciou, ktorú Wizz Air otvoril z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave koncom marca 2016 s pôvodnou frekvenciou letov 2 x v týždni. V decembri 2016 pridal novú linku do Kyjeva rovnako s dvoma letmi týždenne. Keďže záujem cestujúcich o obe linky vzrastá, od polovice júla zvýšil Wizz Air frekvenciou letov do Skopje a spiatočne na 4 lety v týždni. V auguste sa zvýši zároveň i počet letov do Kyjeva a z neho z dvoch na štyri v týždni, od leta 2018 dokonca vzrastie frekvencia leteckých spojení s ukrajinským hlavným mestom až na 5 letov týždenne.

Wizz Air je so šiestimi pravidelnými linkami druhým najväčším leteckým dopravcom z Bratislavy. Okrem Skopje a Kyjeva zabezpečuje i lety do Klužu-Napoca v Rumunsku, do Tuzly v Bosne a Hercegovine, do Sofie v Bulharsku, do poľskej Varšavy a spiatočne z nich do Bratislavy.